Alapozza meg egy hatékony honlappal az online jelenlétét és céljai elérését.

Honlapkészítés

Honlapkészítés – WordPress alapokon

1. Üzleti célok meghatározása

2. Tartalomtervezés

3. Designtervezés

4. Honlapfelépítés

A honlap az online megjelenés alapja, ahol az cége láthatóvá válik, ahol az üzletek köttetnek vagy elindulnak, és ahová a hirdetések látogatói érkeznek.

A honlapkészítés során:

 • Megismerem az Ön igényeit, céljait és elképzeléseit
 • A meglévő arculati elemei alapján megtervezem és kivitelezem az Ön honlapját WordPress rendszerben.
 • Figyelembe veszem a SEO (keresőoptimalizálás) szabályait, hogy a honlapja jól rangsorolódjon a keresőkben.
 • Szem előtt tartom az UX (felhasználói élmény) szempontjait, hogy a honlapja könnyen használható legyen a látogatók számára, asztali gépen és mobilon is.
 • Karbantartom és frissítem a honlapját megállapodás szerint.

Miért WordPress?

A WordPress egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, ami blogmotornak indult a története kezdetén, de mára a világ összes weboldalának 43,1 %-a a WordPresst használja.*

 Nézzük, mitől ilyen népszerű, és vajon Önnek is ez lesz-e a megfelelő megoldás?

A WordPress előnyei:

 1. Ingyenes: A WordPress használata ingyenes, így nem kell fizetni a szoftverért.
 2. Könnyen kezelhető: A WordPress könnyen kezelhető, így nem kell különösebb programozói tudással rendelkezni ahhoz, hogy használni tudjuk.
 3. Rugalmas: A WordPress rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez, így könnyen testre szabható.
 4. Keresőbarát: A WordPress keresőbarát tartalomkezelő rendszer, amely segít abban, hogy a weboldalunk könnyebben megtalálható legyen a keresőmotorokban. Pláne, ha egy SEO-bővítményt is hozzáteszünk.
 5. Támogatott: A WordPress-hez rengeteg támogatói közösség tartozik, így ha bármilyen problémánk adódik, akkor könnyen találhatunk megoldást.
 6. Bővíthető: A WordPress-hez rengeteg bővítmény érhető el, amelyekkel tovább növelhetjük a weboldalunk funkcionalitását.

A népszerűség hátrányokkal is jár:

 1. Biztonsági kockázatok: A WordPress biztonsági kockázatokat is hordoz magában, mivel nyílt forráskódú rendszer. Főleg, ha nem frissítik vagy nem tartják karban rendszeresen.
 2. Lassú betöltési sebesség: Ha nem megfelelően van optimalizálva a weboldalunk, akkor az lassan töltődik be.
 3. Korlátozott testreszabhatóság: Bár a WordPress rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez, de vannak olyan funkciók, amelyeket nehéz vagy lehetetlen testre szabni.
 4. Túl sok bővítmény: Ha túl sok bővítményt telepítünk a WordPress-rendszerbe, akkor az lassabbá válhat és instabilabbá is.
 5. Nem minden funkció ingyenes: Bár a WordPress alapvetően ingyenes tartalomkezelő rendszer, de vannak olyan funkciók és bővítmények, amelyekért fizetni kell.

Ha szeretne többet megtudni arról, hogyan tudom kivitelezni vagy megújítani honlapját, kérjen ajánlatot a lenti űrlapon keresztül.

Kérjen ajánlatot

Írja meg, mi az Ön online célja, és hol tart most ennek megvalósításában. Az ajánlatkészítéshez felveszem Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen.